Kom två, betala för en!

Nu kan du och en vän, för endast 995 kr komma till min studio och gå hem med vars sitt porträtt som inte
bara visar hur ni ser ut utan vilka ni är 👏🏽

Erbjudandet gäller för ett porträtt som levereras i både färg/svartvitt. Fotograferingen tar mindre än 30 minuter och sker i en fullutrustad studio i Malmö. Platserna är begränsade
(Gäller endast privatpersoner) 

Kom två, betala för en!

995 kr
Tack för att du kontaktar mig. Jag hör av mig snarast.
Ops, något fel uppstod. Försök igen!
Hanteringen av dina personuppgifter *
Jag godkänner att Malmösfotograf sparar och hanterar mina uppgifter enligt personuppgiftspolicyn.

Kontakta mig genom formuläret

Vem är jag?

Jag är en tvättäkta malmöit med rötterna i Skåne, vilket säkerligen hörs på min dialekt. Jag har en brinnande passion för fotografering. Jag drivs av att få jobba med människor – varje möte med en ny människa är ett tillfälle att lära sig mer om livet. Jag har en förkärlek för modeporträtt, men tar också andra uppdrag som till exempel företagsporträtt. 

För andra uppdrag.

Kontakta mig gärna om det så gäller medarbetarporträtt, brandingbilder eller headshots för din Linkedin. Mina kunder utgör en blandning av privatpersoner, stora samt medelstora företag inom olika branscher. Jag utför fotouppdrag i hela Sverige men främst i Malmö  där jag har tillgång till fotostudio. Jag utför fotograferingar i studio, på plats hos dig som kund, utomhus och på andra ställen som vi överenskommer.

Givetvis går det bra att maila direkt eller ringa också. Om jag inte svarar i telefonen kanske jag är mitt uppe i en fotografering eller bildvisning, skicka i så fall ett sms så återkommer jag till dig så fort jag har möjlighet.

Mohammad El-Madhoun
E-post: kontakt@malmosfotograf.se
Tel: +46 73-455 19 71