Loading...
Lär känna mig2021-03-05T12:11:58+00:00

VEM ÄR JAG DÅ ?

Jag är en tvättäkta malmöit med rötterna i Skåne, vilket säkerligen hörs på min dialekt. Jag har en brinnande passion för fotografering. I synnerhet drivs jag av att få jobba med människor – varje möte med en ny människa är ett tillfälle att lära sig mer om livet. Jag har en förkärlek för modeporträtt, men tar gladeligen andra uppdrag som till exempel företagsporträtt eller bröllopsfotograferingar.

Jag utgår från Malmö men tar även uppdrag på andra håll runt om i landet.

Modeporträtt 98
Företagsporträtt 93
Landskap 88
Produktfoto 84

“En bra fotografering kräver trygghet och tillit mellan mig som fotograf och dig som ska stå framför kameran. Därför lägger jag alltid stor vikt vid att först lära känna dig som kund. När vi har etablerat en relation kommer det att avspeglas i bilderna, som blir mer naturliga och äkta.”

Min bakgrund – så kom jag in på fotografering

När jag gick i nionde klass tog jag min första kurs i fotografering. När jag stod i mörkrummet och framkallade mina allra första bilder hände något särskilt inom mig. Jag förstod redan då att jag hittat något som skulle komma att betyda väldigt mycket för mig. Jag fick ärva en kamera av min far och hann under mina första år som amatörfotograf lägga många veckopengar på att köpa nya filmrullar.

Mitt arbete handlar om mänskliga möten

Utöver mitt arbete som fotograf, ägnar jag en stor del av mina arbetsveckor åt att vägleda ungdomar i utanförskap. Det kräver ett respektfullt bemötande, vilket är en självklarhet för mig i varje möte med människor. Jag har ägnat de senaste 10 åren åt att arbeta med människor i någon form och det har gett mig otroligt mycket tillbaka.

Mitt yrke – min stolthet och passion

Jag är yrkesfotograf. En mer specifik titel, som kanske bättre ramar in vilken typ av uppdrag jag vanligtvis arbetar med, är porträttfotograf. Jag har en
glödande yrkesstolthet och vill kunna känna mig stolt över varje slutfört uppdrag. Om ditt projekt inte passar min stil berättar jag det för dig innan jag accepterar uppdraget. Jag anser att en fotografering måste få ske organiskt och inte kan tvingas fram.

Kontakta mig

Vänligen kontakta mig genom att fylla i formuläret på denna sida. Du kan också nå mig via sociala medier på Facebook och Instagram , där du även kan se mer av min fotografering. När jag jobbar med dig som kund, är min högsta prioritet att du ska vara nöjd med resultatet. Jag använder all min erfarenhet och jobbar efter bästa förmåga för att varje projekt ska bli så bra som möjligt. Behöver du en fotograf till ett kommande projekt? Tveka inte att höra av dig, så får vi se hur jag kan hjälpa dig. Inget projekt är för litet, eller för stort!

Kontakt
“When words become unclear, I shall focus with photographs. When images become inadequate, I shall be content with silence.”
ANSEL ADAMS
“There is only you and your camera. The limitations in your photography are in yourself, for what we see is what we are.”
ERNST HASS
“Black and white are the colors of photography. They symbolize the alternatives of hope and despair to which mankind is subjected.”
ROBERT FRANK

Vad kostar en fotograf och varför?

Priserna mellan olika fotografer kan variera. En fotograf i Malmö kan ha en annan prissättning än en fotograf i Norrland till exempel. Det kan även skilja mellan olika fotografer baserat på vilken typ av fotograferingar de gör, erfarenhetsnivå samt vad som ingår i deras erbjudanden.

CLIENTS I’VE WORKED WITH

Go to Top